GTX 1050 Ti LOL FPS Sorunu

sawagee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna girdiğimde 250 civarı FPS alıyorum ama oyun ilerleyince bu 100-150 arası takılıyor. Bazen 100'ün altınada iniyor. Bu ekran kartının test videolarına baktığımda nadiren 200 ün altına indiğini görüyorum. Sorun ne olabilir ?
  • Çözünürlük: 1680x1050
  • İşlemci: G4560

Değerler normal mi? Pek anlamam bu işten sıcaklık şu anda 37 derece sistem boşta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağınız nedir? Boşta 37 derece olan sistemin oyun oynarken 85-90'lara çıkacağını sanmam. Sorun güç kaynağınızın yetersizliği olabilir.

Bende G4400 var.1920x1080 Çok Yüksek ayarlarda 200 fps rahat alabiliyorum.Garip

Aynı sıkıntı bende de var ama ben sıkıntının işlemciden kaynaklandıgını düşünüyorum(4,5 GHz'e overclok yapmama rağmen). Zaten oyuna girdiğinde ekran kartının %20 %30 gibi bir kısmını kullandıgı gözüküyor, işlemcinin de %60 civari kullanıyor.

Halbuki APU'nun kendi GPU'su bile böyle bir sıkıntı yaratmıyor. Konuyu takipteyim çok garip. İşlemci de çöpe atılacak bir işlemci değil.

Sıkıntı ekran kartlarında değil, LOL güncellemelerinde stabilizasyon sorunları var

sıkıntı ekran kartlarında deil lol güncellemelerinde stabilizasyon sorunları var
Muhtemelen, çünkü yukarıda da bahsettiğim gibi 4k'ya alıyorum çözünürlüğü FPS 70-80 civarı oluyor ama ekran kartı kullanımı hala %99 olmuyor, işlemci kullanımı da %100 değil garip bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…