GTX 1050 Ti mı AMD RX570 mi?

Bütçe
1900
1060'da RX 580 gücünde, iki kart arasında %5-7 gibi bir fark var. Kaldı ki RX 570 8 GB bu karttan daha güçlü.

Yani hangi birini alsa aynısının laciverti.

RX 570 ve 580 serisi kartlar mining de çok kullanildi ikinci elden temiz bulabiliceğini sanmiyorum o yüzden 1060 önerdim.

RX 570 ve 580 serisi kartlar mining de çok kullanildi ikinci elden temiz bulabiliceğini sanmiyorum o yüzden 1060 önerdim.

Miningli alsa bile 6-7 ay sonra bozulur onda da VRAM Tamiri/Değişimi yapar ve GPU sıfır gibi devam eder. Mining VRAM'leri yoruyor çipi çok az. Eğer çip kısmı sarı değil ise ya miningsiz veya VRAM ömrü bitik şekilde miningli. Miningli kartlar benim şahsi düşüncem, VRAM değişimi yapılarak sıfır gibi kullanılabilir.
Ekleme: Sarı ise Miningsiz fakat yüksek ısıda kullanılmışta olabilir.

4 GB olanları mining için kullanılmıyor ve çok daha ucuz 1060'dan. RX 580 bulunabilir o attığın fiyattan daha aşağısına.

Miningli kart ne ortamda nasıl kullanildigi bilinmedigi icin benim tercihimce alinmamali ve tamir işlemi yaptirsa bile yine zarar giriyor niye sorunsuz kart alip 1 2 yıl kullanmak varken çabuk bozulacak bir şeye para versin?

Miningli kart ne ortamda nasıl kullanildigi bilinmedigi icin benim tercihimce alinmamali ve tamir işlemi yaptirsa bile yine zarar giriyor niye sorunsuz kart alip 1 2 yıl kullanmak varken çabuk bozulacak bir şeye para versin?

İşte onu söylüyorum eğer bilen tanıdığı var ise onun ile gidip detaylı inceleme ile alabilir. Buradaki en kötü senaryo bana göre VRAM Bozulması onda da dediğim gibi 700TL civarı değişimi mevcut. Değiştirir ve sıfır VRAM'ler ile devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…