GTX 1050 Ti mı GTX 1060 3GB mı?

Görkjem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar dostlar bu sıralar bilgisayar toplamaktayım. Ryzen 5 1600X işlemci almış bulunmaktayım. Bütçem pek elvermediği için 1050Ti almak durumunda kalıyorum fakat 3GB 1060 ile aralarında pek bir fiyat farkı olmadığı yerler oluyor. Sizce 3GB 1060 mı 1050Ti mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@Furkan_Can Hayır. Kısıtlı bir bütçeyi zorlamaya gerek yok. 100 TL bazen zorlayabiliyor insanları. Tabii o kadar esneyebilecek bütçeniz varsa 6GB yararınıza olacaktır.
@Furkan_Can Hayır. Kısıtlı bir bütçeyi zorlamaya gerek yok. 100 TL bazen zorlayabiliyor insanları. Tabii o kadar esneyebilecek bütçeniz varsa 6GB yararınıza olacaktır.
Tabii ki. Size katılıyorum. Fakat arkadaş fiyatlar aynı gibisinden söyleyince,iki karta da bütçesi yetiyor diye düşündüm. Bütçeyi artırıp dediğiniz için de olsa olsa 6GB için bütçeyi artırması gerekir diye düşünerekten sordum Sizin de dediğiniz gibi. 1060 3GB alınması daha performanslı olacaktır

İnsanların fikirlerini eleştirmek istemiyorum ancak insanın sabrı taşıyor. 1050 Ti ekran kartının 1000 TL'yi geçtiği bir ortamda 1060 3 GB fiyatını hak etmiyor demek saçmalıktan başka bir şey değildir. Aralarında epey bir performans farkı var. 1060 3 GB modeli almayı düşünen bir insana 1050 gibi bir ekran kartı önerenlere kulak asmayın. Eğer 1060 3 GB alabilecek bütçeniz var ise kesinlikle alın.

Aynı fikirdeyim. Yeni kartlara her halükarda bütçe var ise güncellenir zaten. 1060 3GB'a para yetiyorsa neden daha alt model olan 1050 serisi alınsın ki? Yanlış anlamayın ama,bana da mantıksız geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…