GTX 1050 Ti mı, monitör + RX 560 mı?

Monitor RX 560 mı alayım yoksa sadece GTX 1050 Ti mi alayım

• Monitor + RX 560

Oy: 13 54,2%
  • GTX 1050 Ti

Oy: 11 45,8%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Piyasadaki 1050 Ti ların hepsinin yapısı ve performansı aynı , aralarında 1-2 FPS fark var , bence hangisi ucuz ve hoşunuza giderse onu alin. Ya da garanti ve servis konusunda başarılı olan markayı seçerseniz iyi olur.

Evet hocam ama internetten sipariş vermeyeceğim. Vatan Bilgisayar gibi yerlerden almak istiyorum ve güç kaynağıda alacağım. Bir öneriniz var mı ? bana kasa önerebilir misiniz ucuz ve içinde psu olan.
Güç kaynağı olarak bunu düşünmüştüm
http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-smartpower-80plus-bronze-650w-guc-kaynagi.html
Sanırım kasa alsam daha iyi olucak kartlar çünkü büyük. @H. Hüseyin

@Murat5038

Şu an kullandığınız güç kaynağı 350Watt ve üzeri bir güç kaynağıysa değiştirmenize hiç gerek yok bana kalırsa. 650 Watt 80plus bir güç kaynağına özellikle hiç gerek yok. Ona vereceğiniz parayı başka şeylere ekleyin, model yükseltin. Ya da gidin 400 watt, 450 watt ucuz bir güç kaynağı alın 200TL fazla ekran kartına harcayın ya da Ram alın ne bileyim.

Şu sebeple bunu söylüyorum, şu an satılan güç kaynakları orta yollu sistemler için oldukça yüksek değerde güce sahipler. Eski teknolojilerde işlemciler ve kartlar 150 watt gibi absürd değerleri gördüğü için ekstra güç kaynaklarına ihtiyaç duyuyorlardı ama şu an öyle bir durum söz konusu değil alacağınız ekran kartınız maksimi 120Watt güç tüketir işlemciniz ise maksimum 100Watt güç tüketir ki bu da 650Watt güç kaynağı için çok düşük değerler. Ee ne oldu bizim 650 Watt diye soracak olursan boşu boşuna vermiş olduğun paradan başka hiçbir şey olmaz.

Elektrik hakkında gereğinden fazla şey bilen biri olarak güç kaynağı muhabbetinin firmalar tarafından müşteriyi kandırma odaklı bir satış stratejisi izlendiğini söyleyebilirim. Buna en basit örnek olarak 90 liraya aldığım 500 watt uyduruk güç kaynağını 4 aydır GTX 1060 6Gb ekran kartı ile kullanıyorum, madem bu kadar önemli bu güç kaynağı ben neden bir sıkıntısını görmedim?

Son düzenleme:
Adamın anakartı eski olsa ne olacak, PCI-E 2.0 slotu var sonuçta.

Yeni ekran kartları da 3.0 destekliyor ama çalışması icin oyle bir sart yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…