GTX 1050 Ti model seçimi

Bütçe
3000
Kesinlikle 100 TL daha bulup bunu alın, arada 20 FPS yakın fark oynar.

Hatta 2.el bunu alın Sapphire Nitro+ RX 580 4GB GDDR5 256 Bit 11265-31-20G 2xhdmi 2xdp Fiyatları ve Özellikleri o karta 3000 TL vermek büyük saçmalık.

Oynadığınız oyunlar işlemci tabanlı, İşlemciniz nedir?

İkinci el 3'e komple 1050 Ti sistem almak varken neden sıfır tek karta o parayı veriyorsun ki?
Dediğim gibi hocam 2.el işine girmek istemiyorum bu ara çok fazlada dolandırıcılık olayı var ekran kartları ile.
Şu karta 3000 vermek büyük saçmalık.
Hocam kesinlikle ama acilen toplamam lazım çünkü bu olay çok kötüye gidecek gibi ve maalesef bütçem buna yetiyor
Hocam bencede ama işte durum böyle teşekkür ederim inceleyeceğim ama dediğim gibi 2.ele pek sıcak bakmıyorum
Teşekkürler hocam tek fanlı olması sizce sorun yaratır mıve daha mı iyi olur acaba?
Teşekkürler hocam tek fanlı olması sizce sorun yaratır mı ve daha mı iyi olur acaba?
Oynadığınız oyunlar işlemci tabanlı, İşlemciniz nedir?
Ryzen 5 3600 alacağım

Yaratmaz ama attığım RX 580 Nitro'yu al sana yalvarıyorum 3000 o karta para verme.

Kesinlikle alma 1050 Ti o parayı hak etmiyor gerekirse bekle ama gene alma o ekran kartını.

Bunu öneririm.
İlla 1050 TI alacaksan bunu öneririm:

Son düzenleme:
O bilgisayarı uzun süre kullanacağın için direkt kartı alma bence. İleride çok pişman olursun.

Stokta 1 adet kalmış attığım 1650'den daha iyi. 3200 TL buda. Pardon 2. elmiş, yanlışlıkla attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…