GTX 1050 Ti Model Seçimi

Salı günü Vatan'dan 780 liraya MSI 1050 TI aldım, bugün Hepsiburada'nın yaptığı KDV indirimi ile 670 liraya düşmüş. Şans işte arkadaş...

@Tuz 750 liraya RX 470 satılıyor. Arada 20-30 FPS fark var. İade edebiliyorsan et 470 al bence.

@Tuz 750 liraya RX 470 satılıyor. Arada 20-30 FPS fark var. İade edebiliyorsan et 470 al bence.

Benim sistem pek bir eski, 470 bana gelmez. 1050 TI bile fazla olabilir.
Hepsinden öte yarın kargo elime ulaşır, ben iade için yollasam iki bilemediniz üç güne anca iade işlemi tamamlanır. O zamana kadar, kampanya biter. Kampanya uzun sürüyorsa iade edeyim, gidip Hepsiburada'dan alayım, 110 lira kar etmiş olurum. Kampanyanın süresi hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın, makbule geçer.

Son düzenleme:

16-17 Mart sadece kampanya malesef. Biraz önce reklamlarda gördüm. Ayın ilk haftasında MSI GTX 1050 ti almıştım vatandan indirimdeydi 670 tl ye.

İfadeler: Tuz
16-17 Mart sadece kampanya malesef. Biraz önce reklamlarda gördüm. Ayın ilk haftasında MSI GTX 1050 ti almıştım vatandan indirimdeydi 670 tl ye.

Hehe... Salı günü 3.77 olan dolar, şu an 3.61 ve böyle bir indirimi iki günle kaçırdık. İnsanlar kadir gecesi doğar, ben 13. cuma doğdum herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…