GTX 1050 Ti nasıldır?

İptal edebilirim. Dediğim gibi RX 570'te darboğazdan korkuyordum bir de sorunlarından korktum.

İleriye dönük olarak RX 570'de alabilirdiniz. Sisteminizi yenileyince kullanmaya devam ederdiniz. Siz yenileyinceye kadar da halletmiş olurlar diye düşünüyorum sorunları.

Geri iptal edebilirim ama darboğaz ve sıkıntısı çokmuş diye RX 570 almadım açıkcası.

Sync monitör alsam yine de darboğaz olur mu?
Monitörün darboğaz ile ilgisini anlamadım hocam.
1050 Ti kullanıyorum pişmanım kart 70C oluyor artık oyun oynamıyorum ısınıp elimde kalacak diye model Zotac 1050 Ti.
Hocam o kart nasıl 70 derece oluyor Ben resmen alev topuna dönüşen XFX RX 590 kullanıyorum en fazla 75-79 derece arası şuan.

Öncelikle hayırlı olsun. Yukarıda söylendiği gibi "AMD Fanboy" değilim lakin RX 570 daha iyi bir tercih olurdu bence lakin arada büyük farklar yok ve iki kart birbirine çok yakın.

1050 Ti'in RX 570'den stabil oldugu dogrudur fakat arada yuzde 40 performans farki var bu sirf surucu icin kaybedilebilecek bir fark degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…