GTX 1050 Ti nasıldır?

AMD fanboyu diyenler Nvidia fanboyluğu yapıp FPS farkı yok vs. diyor. Ben 1 senedir RX 570 kullanıyorum, Wattman hatası görmedim, sadece 2 kere sürücü kaldırıp eski sürümü yükledim. Bu Nvidia'da da olabilecek bir şeydi. Undervolt yaptım, aylardır gayet serin de çalışıyor. Paranızla rezil oluyorsunuz diyorsunuz da rezil olan hala 1050Ti alanlardır. Performanssız bir kart, artık RX 570'se bütçe yoksa alınmaz. Geleceğim 750Ti'ı olacak muhtemelen RX 570'de, bütçesi olmayanlara 2. elden önereceğiz.

İşimi görür mü 1650 GTX süper RX 570'den daha mı iyi sistemime uygun olur mu?
1650 Süper modeli RX 580 gücünde bir kart. Yani RX 570'den daha güçlü.

Sistemine uygun olur. Biraz darboğaz olabilir ama o da çok önemli değil. Ek kötü ihtimalle işlemcini 4.0GHz hıza OC yapıp o darboğazı da kapatırsın. (OC yapmadan da gayet iyi şekilde kullanabilirsin.)

İade ettim hocam.

İade ettim hocam RX 570 ya da 1650 GTX alacağım sistemime en uygunu hangisi olur o konuda kararsızım. Çok fazla darboğaz yapmayacak. 1050 GTX Ti'den daha iyi performans verecek.

Ucuzmuş bu cidden. Alınabilir normalde fiyatlari daha yuksekti Gigabyte modellerin.
Illa daha ucuz olsun diyorsaniz Galax 1650S oneririm sogutmasi sizi uzmez zaten 1650S serin calisan bir kart sayilir.

İade ettim hocam.

İade ettim hocam RX 570 ya da 1650 GTX alacağım sistemime en uygunu hangisi olur o konuda kararsızım. Çok fazla darboğaz yapmayacak. 1050 GTX Ti'den daha iyi performans verecek.
Hocam aman dikkat et bak. GTX 1650 ile GTX 1650 Super arasında devasa fark var. Gigabyte modeli iyi onu al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…