GTX 1050 Ti Neden Bu Kadar Ucuz ?

Hasan Genç

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir ekran kartı almak istedim ve internette gezinirken GTX 1050Ti ekran kartını gördüm. Fiyatı çok ucuz ve GTA 5'de vb. oyunlarda ultra ayarlarda kasmadan oynatıyor. Dezavantajları nedir ? Neden bu kadar ucuz? cevap verirseniz sevinirim :technopat:

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum kartlar iyi sadece daha fazlasını istersen yüksek model al. R7 370 2gb bende var tüm oyunları ultrada zerre kasmadan oynuyorum. Eğer dersen ki kardaş ben yüksek fps istiyorum o ayrı. Genel itibarı ile 30 fps altına düşmedince kasma yok.

Ucuz derken ? GTX 1050Ti hakkettiğinden daha pahalı, kurda cabası. Ultra ayar görüyor doğru fakat aldığın fps düşük oluyor. İzlediğin videolar 30fps sabit olduğu için hepsi aynı gözüküyor normaldir. Oyun benchmarklarına bir göz at derim yanılgaya düşmemek için.

Çokta ucuz değil. Rx 460 tan biraz yüksek o kadar. Ultrada 30 fps veriyor. Bu da her oyun motoru için uygun değil. 1050 ti tam bir ultra ayarlar kartı değil. Bana göre bu kartlar rx 470 den başlıyor.

Çokta ucuz değil. Rx 460 tan biraz yüksek o kadar. Ultrada 30 fps veriyor. Bu da her oyun motoru için uygun değil. 1050 ti tam bir ultra ayarlar kartı değil. Bana göre bu kartlar rx 470 den başlıyor.
Hocam peki Rx470 den başlıyor dedin de Rx480 İyi bir kart gibi duruyor bence. GTX 970 e göre daha iyi. Tavsiye edermisin? GTA5 De videolar için ?

Hocam peki Rx470 den başlıyor dedin de Rx480 İyi bir kart gibi duruyor bence. GTX 970 e göre daha iyi. Tavsiye edermisin? GTA5 De videolar için ?
RX 480'in konumu belli 1080pde 60fps üzeri veren kartlardan, DX 11 oyunlarda aldığı driver güncellemeleriyle performansını oldukça iyileştirdi. Sadece GTA V için GTX 1060 daha iyi bir seçim olabilir ama genelde kesinlikle RX 480 almalısın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı