A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 20 Şubat 2021 #1 Hem FPS değerlerini daha da yükseltmek, hem de güzel görüntü almak adına önerdiğiniz ayarlar var mı? Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hem FPS değerlerini daha da yükseltmek, hem de güzel görüntü almak adına önerdiğiniz ayarlar var mı? Ekran kartı: MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4G 128 Bit GDDR5 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En temizini bu abimiz yapıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En temizini bu abimiz yapıyor.
KhanDutch Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 288 Çözümler 1 20 Şubat 2021 #3 Bsd Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En temizini bu abimiz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu ilk 3D ayarlarında ben direkt çubuğu performansa çekiyordum 3D ayarlarıyla uğraşmamak için sence ne gibi farklılıklar olur?
Bsd Kaymak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En temizini bu abimiz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bu ilk 3D ayarlarında ben direkt çubuğu performansa çekiyordum 3D ayarlarıyla uğraşmamak için sence ne gibi farklılıklar olur?
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #4 KhanDutch dedi: Bu ilk 3D ayarlarında ben direkt çubuğu performansa çekiyordum 3D ayarlarıyla uğraşmamak için sence ne gibi farklılıklar olur? Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları Performans'a almayabilir belki de. Emin değilim, pek araştırmadım.
KhanDutch dedi: Bu ilk 3D ayarlarında ben direkt çubuğu performansa çekiyordum 3D ayarlarıyla uğraşmamak için sence ne gibi farklılıklar olur? Genişletmek için tıkla... Bazı ayarları Performans'a almayabilir belki de. Emin değilim, pek araştırmadım.