GTX 1050 Ti NVIDIA GeForce Experience Kurulmuyor

efekurbann

Centipat
Merhabalar herkese öncelikle, bu forumdaki ilk konum olduğu için hatalarım olabilir, affola.

ASUS Cerberius GTX 1050 Ti Modelini kullanıyorum fakat ne yaptıysam yapayım şu lanet hatadan kurtulamadım!
Hata ile ilgili resimler aşağıda olacaktır.

Yaptıklarım;

- DDU İle TÜM NVIDIA ile ilgili olan şeyleri sildim (2-3 kez yaptım bunu farklı günlerde olmak üzere)
- Denetim masasından NVIDIA ile ilgili olan her şeyi kaldırdım (1 kez)
- Temiz Kurulum yaptım bunu her kurulumda yapıyordum zaten.

Ekran Alıntısı.PNG

1569098560307.png

Aklıma daha bir şey gelmedi, neler yapmam gerekir onları belirtirseniz çok sevinirim. İyi forumlar, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bugün arkadaşımın yeni aldığı Notebookta başıma geldi. Eğer yeni format attıysanız veya ilk kez Windows kurduysanız önce Windows tarafından güncelleştirmeleri denetle deyip bütün güncelleştirmeleri kurun ardından bilgisayarınızı resetleyin daha sonra tekrar temiz kurulum yapın bu sefer olacaktır. Yani ben problemi bu şekilde çözdüm inşallah sizin de işinizi görür.

Aynısı bugün arkadaşımın yeni aldığı Notebookta başıma geldi. Eğer yeni format attıysanız veya ilk kez Windows kurduysanız önce Windows tarafından güncelleştirmeleri denetle deyip bütün güncelleştirmeleri kurun ardından bilgisayarınızı resetleyin daha sonra tekrar temiz kurulum yapın bu sefer olacaktır. Yani ben problemi bu şekilde çözdüm inşallah sizin de işinizi görür.
Windows'u ilk defa kurdum fakat düzenli olarak güncellemeleri alıyordum bu gün yenisi gelmiş onuda yapıyım ancak hep yaptığım bir şey bu.
Mevcut Windows sürümünüz nedir? Ayrıca kurmaya çalıştığınız sürücü eski. Güncel sürüm şu anda bu:

DDU sürümünüzü de belirtin.
Kullandığım windows sürümü windows 10 home 64 bit. Ekteki linkten yeni sürümü indiriyorum, şu anda bende olan sürüm yüzünden hata almaya başladım. Öncesinde sıkıntı olmuyordu.
Mevcut Windows sürümünüz nedir? Ayrıca kurmaya çalıştığınız sürücü eski. Güncel sürüm şu anda bu:

DDU sürümünüzü de belirtin.
Bende olan sürümde hata varmış sanırım, sizin attığınızı indirdim ve kurdum. Sorunsuz bir şekilde çalışıyor çok teşekkür ederim, konu kilit.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı