GTX 1050 Ti Overclock Değerleri

RagnarsGT

Centipat
Yer
Trabzon,Ortahisar
Daha fazla  
Merhabalar, GTX 1050 Ti Gaming X modeline sahibim. Bazıları OC yapıp voltaj arttırmaz isen etkisi olmaz diyor. Verilecek volatjı fulle pascal mimarisi gerekeni yapacak diyorlar, yardımcı olursanız sevinirim. Kısacası voltajı falan ne kadar artırmamı belirtin.
Boşta 30 derece yük altında ise Max 63 oldu.

Voltajı fullersen kart gerekeni yapar ve yanar. Power limit yazan değeri fulleyebilirsin, o zaman da kartın daha fazla güç tüketmesine izin vermiş olursun.

GPU çekirdek frekansını arttırsan performans da artar, voltajla performansın doğrudan ilişkisi yok. Eğer frekansı arttırdığın zaman oyunlarda donma, kilitlenme vs oluyorsa o zaman voltaj yükseltmek stabiliteyi sağlayabilir belki ama voltajla oynamanı önermem.

Arkadaşlar sorun olur mu power limiti sonuna kadar çekmek ?

Son düzenleme:
Overclock a fazla güvenme voltajı hiç artırmadım benim kartımda ama çok fazla yükseltmeden mavi ekran hatası verdi gerek yoksa yani çok önemli değilse yapma overclock tabi benim ekran kartımla seninki aynı değil ama olsun.
Power limiti sona kadar çekmenin bir sorunu yok

Power limitin oc yapmadan bir faydası yok ben size base clock vs onları ne kadar artırmam lazım onu soruyorum.
Beyler yaptım 60 100 verdim power limiti 20 artırdım dar boğaza iyi geldi.
Daha fazla artırmamı önerir iseniz yaparım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…