GTX 1050 Ti Oyun Oynarken Yüksek Sıcaklık

Benim R9 390 boşta 49 52 derece maksimum da 78 oldu ama öyle böyle zorlamadım oyunda.
Birde önceki ekran kartım 98 99 derecelere çıkıyordu 60 derece mükemmel.

MSI Afterburner kesin doğru dereceleri veriyormu bilmiyorum karta elimi sürüyorum çok sıcak ama 57 derece fan sesi geliyor kulağıma yük altında oda 48 de falan yani
Hangi GTX 1050'den bahsediyoruz?
60 derece gayet normal. Dert edilecek bir şey yok.

Benim R9 390 boşta 49 52 derece maksimum da 78 oldu ama öyle böyle zorlamadım oyunda.
Birde önceki ekran kartım 98 99 derecelere çıkıyordu 60 derece mükemmel.
Kasanın kapağını açıp elinle sıcaklığı nasıl 70 derecelerde bi kontrol edebilirmisin ?

Şuan afterburner 48 51 arası gösteriyor kasaya hiç sıcaklık gelmiyor kartın arka koruma demiride sıcaklık var ama hafif. Ama benim kasada 2 tane thermaltake stok + 3 tane cougar vortex var sıcaklık duramıyor. 78 derece falan olunca hissetiriyor ama sıcaklığı. Kartın yanındaki plastik sıcak oluyor baya üste dogruda fanlar full sıcak hava veriyor.

İşte benim oyunlarda 57 derece olmasına rağmen kartın arka tarafı çok sicak daha yüksek değer veriyor gibime geliyor fan desen 48 de ses yapıyor ZOTAC GTX lerin incelemesinde 57 dereceyi gecmedigi söyleniyor ama 57 derece yumurta pisirtir yani

kasa havayı atamıyordur belki. fan yuvası varsa fan al yada daha iyi fanlarla değiştir. oda olmadı için rahat etsin diyosan servise yollarsın bayramdan sonra.

kasa havayı atamıyordur belki. fan yuvası varsa fan al yada daha iyi fanlarla değiştir. oda olmadı için rahat etsin diyosan servise yollarsın bayramdan sonra.
Kasa mini atx Psu zor sığdırdım stock fan zaten doğru diyosun havalandrma biraz zayıf yaz ayında olduğumuzuda varsayarsak kasanin egzoz fanını degistirsem iyi olur. Zaten başka fan yuvası yok bilgisayar masası altına koyuyorum kasayı havasız olabilir.

Tek yuva varsa çok saglam birsey al ben orta seviye aldım vortexleri ama 5 fan var kasada o bayagı etkiledi benimkini.

Tek yuva varsa çok saglam birsey al ben orta seviye aldım vortexleri ama 5 fan var kasada o bayagı etkiledi benimkini.
Vantilatör açmak şimdilik güzel ama faturaya yansıcak Evet egzoz fanı için 1 tane yuva var en iyisini alsam bile nekadar yeterli olur bilemem.

Yeni bu kadar uzatmanın ne anlamı var sadece internete yazman gereken ekran kartının oyunlardaki benchmark değerleri aynı ise sorun yok demektir.
Ayrıca MSI Afterburner değerlerine inanmıyorsanız GPU-Z uygulamasını indirip oradan da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…