GTX 1050 Ti PCIe 2.0 ile kullanmak

faga

Hectopat
Herkese merhabalar i5 2400 işlemcim için GTX 1050 Ti alacaktım fakat anakartım da biraz eski olduğu için PCIe 2.0 slotum var. Darboğaz olur mu? Yabancı forumlarda sıkıntı olmaz dediler ama yine de bir sorayım dedim. Kasım gibi ekran kartı hariç sistem değişecek. Ryzen 7'li bir sisteme geçilecek. Sizce şu anki sistemi darboğaz etmeyecek daha performanslı hangi kartı alabilirim başka?

%2 ile %3 arasında daha düşük performans alacaksınız, bu istediğininiz kartı almanıza engel değil gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. (y)

Ryzen 7'li bir sisteme GTX1050Ti çok giriş seviyesi kalır, amacınız oyun oynamaksa yanlış yoldasınız.

%2 ile %3 arasında daha düşük performans alacaksınız, bu istediğininiz kartı almanıza engel değil gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. (y)

Ryzen 7'li bir sisteme GTX1050Ti çok giriş seviyesi kalır, amacınız oyun oynamaksa yanlış yoldasınız.
Giris seviyesi kalacaginin farkindayim ama kasimda butce sıkıntım olmadn gurbet ellerde toplayacağım için ekran kartı da devam eden aylarda isteğime göre tekrar revize edilebilir

Bu arada kartı amazon.de den alacağım sizce hangi modeli tercih etmeliyim aklimda zotacin şu iki modeli var

Zotac Geforce GTX 1050 Ti ZT-P10510A-10L Mini Grafikkarte 4GB:Amazon.de:Computer & Zubehör

Zotac Geforce GTX 1050 Ti ZT-P10510B-10L OC Grafikkarte: Amazon.de: Computer & Zubehör

Birde asus ve gigabyte modelleri var herkesin bildiği üzere

Herkese merhabalar i5 2400 işlemcim için GTX 1050 Ti alacaktım fakat anakartım da biraz eski olduğu için PCIe 2.0 slotum var. Darboğaz olur mu? Yabancı forumlarda sıkıntı olmaz dediler ama yine de bir sorayım dedim. Kasım gibi ekran kartı hariç sistem değişecek. Ryzen 7'li bir sisteme geçilecek. Sizce şu anki sistemi darboğaz etmeyecek daha performanslı hangi kartı alabilirim başka?
Ryzen 7 gerçekten fazla değil mi?
Yani o kartı G4560 bile beslerken ne gerek var R7 ye, bence işlemcuyi R5 1500x veya 1600x olarak değiştir.
Şuanki sisteminin PCİ-E 2.0 olması en fazla %2 kayıp verir. Alttaki kart daha iyidir üstelik ek güç girişi yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı