GTX 1050 Ti performansı

8 ay G4560 ile 4 ay i5 8400 ile 1050 Ti kullandım. Single oyunlarda (2016 öncesi) high oynayabilirsin buna bir şey demiyorum. Gelgelelim günümüz AAA oyunlarına örneğin AC origins, Payback, GTA V, Forza Horizon 3 vs. bunların hiçbirinde bırak ultrayı high'da bile stabil 60 FPS almadım. Multi oyunlara gelince PUBG ,BF1 örneğin. Bu oyunlarda ultraya çektiğim zaman 40 FPS'in üstünü görmedim. He siz 30-40 FPS'e oyun oynamak diyorsanız sizin bileceğiniz iş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef herkesin 60 FPS takıntısı olmadığı için normal bir durum bu. Şahsen benim için gözle görülür bir farkı yok. FPS takıntımda yok kasmadan oynayabildiğim sürece herhangi birşeyine takılmıyorum ki zaten GTX 1050 Ti 1080p 60 FPS kartı değil. Bunu alacak bir kişi bunu bilip farkında olarak alır. Hepsini geçtim G4560 zaten yer yer darboğaz yapıyor 1050 Ti'a. Sonuç olarak 1080p'de ultrada 40 FPS altına düşmüyor yinede burda küçük bir parantez içinde belirteyim optimizasyon sıkıntısı olmayan oyunlar için konuşuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…