ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 14 Mayıs 2017 #11 Ben @nicholson'un önerdiği güç kaynağını tavsiye ederim.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2017 #12 YellowFLAAASH dedi: Ben VS serisi önermem kronik sorunlu deniyor. Ses çıkarıyor diyorlar ses'ten rahatsız olmazsan alabilirsin. Ful sleeve kablo vardı galiba bu seride. Genişletmek için tıkla... İki tane kullanıyorum tek bir sorun ile karşılaşmadım
YellowFLAAASH dedi: Ben VS serisi önermem kronik sorunlu deniyor. Ses çıkarıyor diyorlar ses'ten rahatsız olmazsan alabilirsin. Ful sleeve kablo vardı galiba bu seride. Genişletmek için tıkla... İki tane kullanıyorum tek bir sorun ile karşılaşmadım
YellowFLAAASH Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2017 #13 Tuna Yücer dedi: İki tane kullanıyorum tek bir sorun ile karşılaşmadım Genişletmek için tıkla... Sana sağlam düşmüş şans youtube'de yazarsan herkez ses atıyor.
Tuna Yücer dedi: İki tane kullanıyorum tek bir sorun ile karşılaşmadım Genişletmek için tıkla... Sana sağlam düşmüş şans youtube'de yazarsan herkez ses atıyor.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2017 #14 Ses derken nasıl bir ses biraz daha açıklar mısın? Fan sesi tabii ki de çok yük altında çıkıyor ama cızırtı filan hiç duymadım.
Ses derken nasıl bir ses biraz daha açıklar mısın? Fan sesi tabii ki de çok yük altında çıkıyor ama cızırtı filan hiç duymadım.
YellowFLAAASH Hectopat Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2017 #15 Tuna Yücer dedi: Ses derken nasıl bir ses biraz daha açıklar mısın? Fan sesi tabii ki de çok yük altında çıkıyor ama cızırtı filan hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Aynen fan sesi çok yüksek bir sitede gördüm yük altında değilde fan çalıştığında 38Db küsürde çalışıyor.
Tuna Yücer dedi: Ses derken nasıl bir ses biraz daha açıklar mısın? Fan sesi tabii ki de çok yük altında çıkıyor ama cızırtı filan hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Aynen fan sesi çok yüksek bir sitede gördüm yük altında değilde fan çalıştığında 38Db küsürde çalışıyor.