GTX 1050 Ti PSU Önerisi

OkuyomBenYa

Kilopat
Daha fazla  
E5450 işlemci ve GTX 1050 Ti kombinasyonunda kullanılan güç miktarı Cooler Master'ın ölçeğine göre 290W, tavsiye edilen 340W. Bu sisteme 350W 80+ bir güç kaynağı takmak ile ilgili görüşlerinizi merak ediyorum. Parçaları değiştirme ihtimalim olmayacak, zaten hız aşırtma ile bu işlemciyi PUBG'ye uygun hale getirmeye çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-400BR-A12S) Bunu tavsiye ederim. Zaten 350 +80 PSU bulmak zor bununda fiyatı gayet makul.
Nagas marka var internette kolayca bulunuyor ama bir bakmakta fayda var.

350W 80+ bir PSU yeterli olacaktır. Fakat işin içine OC girerse biraz sıkıntı olabilir. 400W 80+ bir ürün alman daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.
Ölçüm sitesinde 1.4V ve 3.6 GHz. Hız aşırtma ile ölçüm yapılabiliyor. En son sonuç bu yani hız aşırtma sonrasında bile, en azından Cooler Master'ın sitesine göre.

Testlere göre 300W çekiyor önerilen 350W. 350W 80+ sertifikalı olanın kesinlikle yeteceği birkaç sitenin testlerine göre gözüküyor. 400 veya 500W'ı hangi bileşen harcayacak?
Düzgün okuduysanız arası dedim. 500W olması şart değil. PSU'yu ucu ucuna alıpta, sistemi tehlikeye atmaya gerek yok...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı