GTX 1050 Ti PUBG Düşük GPU Kullanımı Sorunu

PUBG'de GPU kullanımı orta yarlarda %40 ile %70, Ultra ayarlarda %80+ civarında dolaşıyor ve iki ayarda da FPs hemen hemen aynı. Sorunun darboğaz olduğunu biliyorum CPU performansını artırmak için bir önerisi olan var mı? Böyle bir sorun yaşayıp çözmüş olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem:
i3-4160
2x4 8 GB 1333 MHz RAM
EVGA GTX 1050Ti 4 GB SC
400 Watt PSU
Çözünürlük 1080p

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu 1080p’de oyna ve dediğim ayarlarda dener misin? Kenar yumuşatma ve doku ultra geri kalanlar çok düşük şeklinde. Bu arada PUBG’de kullanım oranlarına ve fps’ye kafayı takarsan kafayı yersin.
Kafayı takmazsa oyunu oynarken daha çok kafayı yer ama, bizzat biliyorum.

Oyunu 1080p’de oyna ve dediğim ayarlarda dener misin? Kenar yumuşatma ve doku ultra geri kalanlar çok düşük şeklinde. Bu arada PUBG’de kullanım oranlarına ve fps’ye kafayı takarsan kafayı yersin.
çözünürlük yazıyor 1080p zaten dediğiniz ayarlarda denedim sonuç aynı ayrıca pubg 40 50 fpste oynanacak bir oyun değil fps e kafayı takmakla alakası yok.
Hangi çözünürlükte oynuyorsun?
yazdığı gibi 1080p

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı