GTX 1050 Ti PUBG Performansı Nasıldır?

Yavuzer2121

Kilopat
Daha fazla  
  • GTX 1050Ti
  • i3 4130
  • 8 GB RAM
Sistem ile PUBG'de kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Youtube videolarına bak.
Çok mantıklı konuşıyorsun.
Adam İ3 4160 ile denemiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 3 1200 ASUS 1050Tİ OC 4 GB Kenar yumuşatma ultra diğer ayarlar very low binaların yoğun olduğu ortamlarda 50 FPS’ye düşüyor genelde 60 70 FPS ormanlık, boş ortamlarda 80 90 FPS oluyor.

Ryzen 3 1200 ASUS 1050Tİ OC 4 GB Kenar yumuşatma ultra diğer ayarlar very low binaların yoğun olduğu ortamlarda 50 FPS’ye düşüyor genelde 60 70 FPS ormanlık, boş ortamlarda 80 90 FPS oluyor.
Dostum bu ikiliden memnun musun? Özellikle PUBG'de.

Yani memnunum, eğer imkanın varsa 1060 almanı tavsiye ederim. Ben ileride almayı düşünüyorum. Sistemimden memnunum takılmadan oynuyorum fakat, scop açıp kaparken 30 FPS’ye düşüyor arabadayken 40-45 FPS oluyor bunlarıda bilmende fayda var. Sistemimden memnunun donmadan akıcı bir şekilde oynuyorum CSGO Max ayarlarda 200-300 arasıra 150 falan oluyor. PUBG’de çatışma sırasında falan hiçbir donma, takılma yok dediğim gibi sadece scopta sorun var oda ileriki güncellemerde düzeltilir.

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Görüs açısı ve kenar yumuşatma ultrada, diğer ayarlar orta iken 80 FPS alıyorum. Yarın öğlen gibi oyun erken erişimden çıkacak. Daha da artacağını düşünüyorum.

Videoda dar boğaz yapıyor gibi duruyor. Ekran kartı kullanımı %50-60 larda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…