Çözüldü GTX 1050 Ti, R5 2600 16 GB RAM ile GTA V Enhanced oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

m.ömer041

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 Gb ram
Yeni sistem aldım GTA 5 indirmek istiyorum. Epic Games'te de GTA 5'in Enhanced versiyonu var. Enhanced biraz daha yüksek sistem istiyormuş bu sistemle oynayabilir miyim, bir de FiveM'e girebilir miyim?

Çözüm
FiveM oynarsınız ama Enhanced imkansız gibi bir şey hocam. Yine de indirip bakın ama hiç tatmin edeceğini düşünmüyorum. Legacy sürümünü oynarsınız rahatça.
Yeni sistem aldım GTA 5 indirmek istiyorum. Epic Games'te de GTA 5'in Enhanced versiyonu var. Enhanced biraz daha yüksek sistem istiyormuş bu sistemle oynayabilir miyim, bir de FiveM'e girebilir miyim?

Biraz düşük FPS alırsın, yükler ama belki bir tık drop sorunu olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM oynarsınız ama Enhanced imkansız gibi bir şey hocam. Yine de indirip bakın ama hiç tatmin edeceğini düşünmüyorum. Legacy sürümünü oynarsınız rahatça.

Çözüm

Ya amacım Enhanced falan değil normal GTA 5 oynayayım bir de FiveM Epic'dekinde legacy varmı ki?

Premium Edition var bir de Enhanced hangisini indirip FiveM oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…