GTX 1050 TI, R6 Düşük FPS Sorunu

emir sezgin

Hectopat
Daha fazla  
  • 1050 Ti
  • i7 7700k
  • 16GB RAM
  • 2TB Hardisk
Rainbow'da botlara karşı girince en yüksek ayarlarda 90 FPS 80 FPS alıyorum yani offline oynayınca.
Online girdiğimde casual, ranked 25 35 FPS alıyorum, sorun nedir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar laptop ise, düşük güç modunda çalışıyor olabilir. Eğer masaüstü bilgisayar ise, ekran kartı ve Windows sürümünün güncel olduğundan emin olun. Öte yandan, oyun işlemcinin grafik çipsetinide kullanıyor olabilir... Bunu da,''Nvidia Denetim Masasından'' kontrol edebilirsiniz. 3D ayarlarına bir bakın lütfen. Sıcaklık değerleri hakkında bir gözlem yaparsanız burada paylaşın lütfen. Bunun için MSI Afterburner yazılımını öneririm.

Bilgisayar laptop ise, düşük güç modunda çalışıyor olabilir. Eğer masaüstü bilgisayar ise, ekran kartı ve Windows sürümünün güncel olduğundan emin olun. Öte yandan, oyun işlemcinin grafik çipsetinide kullanıyor olabilir... Bunu da,''Nvidia Denetim Masasından'' kontrol edebilirsiniz. 3D ayarlarına bir bakın lütfen. Sıcaklık değerleri hakkında bir gözlem yaparsanız burada paylaşın lütfen. Bunun için MSI Afterburner yazılımını öneririm.

aynen leptop ama düşük güç modunda olsaydı offline oynayıncada aynı sorunla karşılaşırdım diye düşünüyorum birde rainbowa bi online için güncelleme geldi ondan sonra düşük fps almaya başladım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı