GTX 1050 Ti Ryzen 3 1300X FPS Düşmesi

nvzt

Decapat
Ocak ayında Vatan Bilgisayardan sistem toplamaya gitmiştim. Aldığım parçalar GTX 1050 Ti Ryzen 3 1300X ama ben oraya gittiğimde I3 8100 niyetiyle gitmiştim. Her neyse sistemi aldım 1 hafta kullandım baktım drop yiyorum ama sebebini çözemedim.

Oyundandır herhalde diye düşündüm zaten sadece PUBG vardı sonra 1 ay oldu başka oyunlarda da böyle yaptı, çalıştığım için çok vakit bulamadım 3. ay mağazasına götürdüm.

Baktılar işlemci değiştiler RAM değiştiler. Olmadı en sonunda baktılarki darboğz var, halbuki ben oraya I3 8100 alma niyetiyle gitmiştim. Beni ondan vazgeçiren şey oranın çalışanıydı bana dedi ki neden Intel bende dedim Ryzen sevmiyorum. İntel daha kaliteli FP ürünü dedim o da güldü.

Dedi Ryzen dedi daha iyi dedi işte. Fiyatı daha ucuz ve I3 8100 le aynı özellikte arada 5 FPS var dedi. Sonra dedim işte darboğaz yapar mı diyede sormuştum bana hayır dedi hiçbir sorun olmaz dedi. Beni baya konuşarak ikna etti ben de mal gibi tamam öyle olsun o zaman dedim, işte o götürdüğüm 3. Ayda bana dediler işte BIOS'un güncel değil dediler. ben de kasayı götürmüştüm test falan yaptılardı. Darboğaz öyle belli olmuştu. Sonrasında bana işlemciyi öneren adam bir ger adım atmaya başladı işte yok işlemcide bir sorun olamaz gayet güzel dedi ben dedi GTX 1060 ile kullanıyorum dedi.

Sonra diğer çalışanlar bir kaç gün kalsın kasa dediler. Bakalım dediler ben de bir kaç gün sonra almaya gittim. Bana dediler ki BIOS'un güncel değilmiş dediler.

Sistem yağ gibi akıyor deyip gönderdiler. Sonra eve geldim bir baktım. Her oyun 720p, ben oyunları kör gibi oynamak için almadım. Bu sistemi sonuçta şimdi ben de diyorum ki ya bu çalışanı vatana şikayet edeyim ya da direk mağazadan şikayetçi olayım. İşlemci iadesi isteyim sonuçta garantili yani 4000 TL ile ben oyunları akıcı oynayamıyorsam bir anlamı yoktur. Evet daha iyisi bu fiyata dizilirdi. Onun da farkındayım ama önerilerinizi bekliyorum bu konu hakkında...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı