- RAM
- Kingston 8GB HyperX Fury Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V PC Ram
- SSD veya HDD modeli
- WDC WD10EZEX-08WN4A0 (1TB) HDD -
- Ekran kartı
- MSI GEFORCE GTX 1050 TI GAMING X 4G 4GB GDDR5 128b
- Anakart
- MSI B350M GAMING PRO Amd B350 Soket AM4 DDR4 3200(
- İşlemci
- AMD Ryzen 3 1300X Soket AM4 + Wraith Soğutucu 3.5
HD Tune ile HDD ve SSD taraması yaptım ancak bir hataya rastlamadım. Ekran kartı sürücüm güncel durumda, diğer sürücüleri kontrol etmeyi ya da güncellemeyi maalesef bilmiyorum. Windows 10 kullanıyorum ve o da güncel durumda. Mavi ekran hatasını bilgisayarı kullanırken durduk yere alıyorum. Ayrıca aldığım sırada da bilgisayar üzerinde yük olmuyor, yok yere mavi ekran veriyor gibi bir şey. Öte yandan belleği çıkarıp yuvasını değiştirdim ve düzgünce taktığımdan da emin oldum fakat sorun devam etti. 2 defa mavi ekran aldım fakat ilkinin minidump dosyası maalesef yok, neden bilmiyorum. Ayrıca ilk mavi ekrandan sonra bilgisayar ne kadar denesem de açılmadı. Kasanın çalışmasına rağmen ekran gelmedi. Bunun yanı sıra klavye ve farenin de ışıkları yanmıyordu. Daha sonra BIOS pilini çıkarıp 30 dakika kadar bekledikten sonra tekrar taktım ve sanıyorum ki BIOS ayarları sıfırlandı. Varsayılan ayarlarla devam et seçeneğini seçerek bilgisayarı ilk mavi ekrandan sonra düzgünce açabilmeyi başardım. Fakat ertesi gün, gayet iyi bir durumdayken bilgisayar tekrardan durduk yere mavi ekran verdi. 1 adet minidump dosyası mevcut. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Minidump.rar
Minidump.rar