Başlıkta gördüğünü gibi bi sistemim olmasına rağmen PUBG'de oyunum drop yiyor ve ekran kartı hiçbir zaman %100 kullanılmıyor. Darboğaz söz konusu değildir.
İşlemci termal macun yenile malum yazdayız aşırı ısınıyor olabilir arkada başka programlar açık olabilir + bendede 1050ti ryzen 3 1300x var 3 ayarım ortada 70 40 arası alıyorum ben o işlemci ile fps düşüşü biraz normal diyebilirz ama tek ağızan tavisye alma
İşlemci termal macun yenile malum yazdayız aşırı ısınıyor olabilir arkada başka programlar açık olabilir + bendede 1050ti ryzen 3 1300x var 3 ayarım ortada 70 40 arası alıyorum ben o işlemci ile fps düşüşü biraz normal diyebilirz ama tek ağızan tavisye alma
Print Screen ile SS alınca masaüstünü gösteriyor benim söylediğimden farklı bir durum yok zaten ekran kartı kullanımı aldığım bilgisayarın test videosunda hep %100 kullanım olan ekran kartımı daha bir kere bile %100 kullanımda göremedim genelde %94-92-61-20 lere düştüğü oluyor anlık ve oyun bu anda donuyor uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum sıcaklık değerlerimde bir sıkıntı yok ekran kartım oyunda 67 dereceye çıkıyor en fazla daha fazla yükselmiyor ekran kartım kesinlikle GTX 1050 Tİ yı taşıyabilecek düzeyde zaten diskte sıkıntı olabilirmi acaba?
Hocam bendede 1300x - Gtx 1050Ti var. Bendede aynı sorun var. Ama CS : GO girince FPS normal oluyor. Oyunun Optimizasyonu çöp sildim attım sinirden harbi kanser optimizasyonu var.