GTX 1050 Ti satılır mı?

Mistaken

Hectopat
1-2 aylığına 2.el GTX 1050 Ti alıp sonrasında ekran kartını satıp geliştirmek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım? Ekran kartı satılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 aylığına 2.el GTX 1050 Ti alıp sonrasında ekran kartını satıp geliştirmek istiyorum. Sizce yapmalı mıyım? Ekran kartı satılır mı?
Sanmıyorum. Pahalı olduğuna ve favorilerin fazla olduğuna bakmayın, herkes öylesine favoriye alıyor, çoğu kişinin aldığını düşünmüyorum.

Bu forumda her türlü şu ürün alınır mı bu ürün nasıl diye bir sürü konu gördüm. Ama ilk defa bu şey satılırmı yı ilk defa denk geliyorum. Bence alınır o ekran kartı ama fiyatlar daha da yükselirse hiiç satmayın bence. (gerçi bana düşecekmiş gibi geliyor kesinlikle ytd)

Bu forumda her türlü şu ürün alınır mı bu ürün nasıl diye bir sürü konu gördüm. Ama ilk defa bu şey satılırmı yı ilk defa denk geliyorum. Bence alınır o ekran kartı ama fiyatlar daha da yükselirse hiiç satmayın bence. (gerçi bana düşecekmiş gibi geliyor kesinlikle ytd)

Valorant vs oynamak için alacağım zaten sonrasında eğer satılırsa ekran kartımı geliştirip daha güçlü bir ekran kartı almak istiyorum şu anda elimde para olarak 2500 TL var.

Piyasası olan bir ekran kartı rahatlıkla satabileceğinizi düşünüyorum hocam. Hatta temiz bulursanız aldığınızdan bir miktar üstüne bile satabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı