Selamlar, arkadaşım yeni bilgisayar topladı kendisi bilişim ile uğraşıyor ancak ekran kartına ihtiyacı olduğunu söyledi. Ben de satarım falan falan biraz düşüneyim dedim. Yaklaşık 1.5 yılık garantisi devam eden ekran kartım var. Satıp RX 570 8 GB almak mantıklı olur mu? Bir yandan da NVIDIA Shadowplay, oyun içi filtrelerden mahrum kalacağım için biraz kötü hissediyorum. Alacağım performans çok yüksek olur mu? Bu arada ekran kartını 750 TL'ye satacağım. 250 TL daha verip 570 8 GB almak mantıklı mı? Ürün linki.
ASUS Cerberus 1050 Ti ekran kartı almıştım 8 ay kullandım. 150 TL üstüne RX 570 STRIX aldım sıcaklık değerleri biraz yükseldi ama fan kafa ütülemiyor, performans büyük bir şekilde arttı, kesinlikle almaya değer.
Şahsen ben yaptım. 1 seneye yakın kullandığım MSI 1050 Ti Gaming modeli satıp RX 570 Armor aldım. Tabii sonra ekran kartım arızalı çıktı. Garantiye verdim 2. verişimde arıza tespit edildi yenisi yollandı. Performans açısından memnunum ama soğutması, tasarımı ve tahminimce uzun ömürlülüğü konusunda NVIDIA'ya daha çok güveniyorum. Bu arada ben 850 TL'ye satıp 850 TL'ye almıştım. .