GTX 1050 Ti ShadowPlay Bazen Açılmıyor

Typer31

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
902
Çözümler
2
Arkadaşlar Nvidia ShadowPlay bazen çalışmıyordu Geforce Experience'yi açıp oradan Shadowplay kısmına gelip ayarlara tıkladığım zaman açılıyordu neyse 1050 Ti kullanıyorum Nvidia Game Ready Güncelleme gelmiş son sürüm güncelledim. Fortnite'a girdiğim zaman ALT + F9 yapıyorum yani video kaydını alıyorum ancak ilk 10 - 15 sn sağ altta kayıt ediliyor olarak görünüyor ve gidiyor.

Aynı zamanda hani oyunlarda VSYNC'yi açarsınız ya mouse Smooth olur Fortnite'da da böyle oldu smooth oldu mouse falan XBox oynar gibi Smooth dönmeye başladı ancak 15 saniye sonra dediğim sağ alttaki kayıt ediliyor ikonu gitti ve geçti ancak oyunu alta aldığım zaman sağ altta kayıt ediliyor olarak görünüyor ve gerçektende kayıt ediyor.

Bu sorunu anlamadım ben tam olarak neyle ilgili birde oyunda Tüm ayarları düşük yapıyorum Kenar yumuşatma falan Kenar ymuşatmayı kapattığım çok belli oluyor Ama Batuhan Büyükakkan da kapatıyor ancak kapattığı pek belli olmuyor videolarından görebilirsiniz bende kenar ymuşatma belli oluyor.

Bazen sık sık FPS Drop yiyorum bu eskiden böyle değildi galiba yeni gelen güncellemelerden kaynaklı ancak şu nvidia sorununu merak ediyorum.

Isınma sorunu diyeceksiniz ancak oyuna ilk girdiğimde böyle bir şey yaşanıyor bazende 3 - 4 el attığım zaman geçiyor ancak bazı yerlerde yine oluyor hani motorlarda ısınmayı beklersiniz ya motorun ısınmasını sanki benim bilgisayarda öyle :p
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı