xenita Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #21 machenzi dedi: Bâzı problemlerden dolayı afk kaldım ancak 66 derece sabit kalmış. Kafasına göre çalışıyor sanırım tam anlayamadım.. Oyun açıkken Genişletmek için tıkla... pekala bir sorun olursa tekrar bu konudan iletirsiniz. Umarım olmaz keyifli oyunlar dilerim.
machenzi dedi: Bâzı problemlerden dolayı afk kaldım ancak 66 derece sabit kalmış. Kafasına göre çalışıyor sanırım tam anlayamadım.. Oyun açıkken Genişletmek için tıkla... pekala bir sorun olursa tekrar bu konudan iletirsiniz. Umarım olmaz keyifli oyunlar dilerim.
machenzi Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #22 xenita dedi: pekala bir sorun olursa tekrar bu konudan iletirsiniz. Umarım olmaz keyifli oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar tekrardan. Çok kolay bir şekilde 80 dereceyi geçiyor kart. machenzi dedi: Merhabalar tekrardan. Çok kolay bir şekilde 80 dereceyi geçiyor kart. Genişletmek için tıkla... Tekrardan boştayken 85 derecede kalmaya başladı.. Son düzenleme: 23 Mart 2025
xenita dedi: pekala bir sorun olursa tekrar bu konudan iletirsiniz. Umarım olmaz keyifli oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar tekrardan. Çok kolay bir şekilde 80 dereceyi geçiyor kart. machenzi dedi: Merhabalar tekrardan. Çok kolay bir şekilde 80 dereceyi geçiyor kart. Genişletmek için tıkla... Tekrardan boştayken 85 derecede kalmaya başladı..
xenita Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #23 Ekran kartı fazla ısınma sorunu seninkine benzer bir konu buldum belki işine yarar.
machenzi Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #24 xenita dedi: Ekran kartı fazla ısınma sorunu seninkine benzer bir konu buldum belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakmıştım pek işime yaramadı açıkcası. Buraya yazdığımdan beri 88 derece sabit.
xenita dedi: Ekran kartı fazla ısınma sorunu seninkine benzer bir konu buldum belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Bu konuya bakmıştım pek işime yaramadı açıkcası. Buraya yazdığımdan beri 88 derece sabit.