GTX 1050 Ti Sistem Açıldıktan 5 Dakika Sonra Donması

YakamoZ1221

Hectopat
Selam, bundan 1 hafta önce bilgisayarım sorunsuz çalışıyordu fakat bugün açtığımda bilgisayar açıldıktan 5 dakika sonra donuyor. Fare klavye hiç bir şey hareket etmiyordu. Sorunun RAM ya da işlemcide olduğunu düşünüp hepsini söktüm, temizledim, geri taktım fakat sonuç değişmedi. En sonunda aklıma ekran kartı geldi. Bilgisayar açıldığı anda aygıt yöneticisine girip ekran kartını devre dışı bıraktım ve hiçbir sıkıntı olmadı. İşlemcinin ekran kartıyla kullanıyorum şu anda.
Fakat bundan önce ekran kartı aktif iken görev yöneticisine girip PC'yi yoran programları kapatınca masaüstünde gezinebiliyordum ama Google'a girince yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Sizce sorun nedir?
Sistem:
* GTX 1050 Ti X
* i5 6500 3.20 GHz
* DDR 4, 8 GB RAM
* Gigabyte GA-H110M-S2 anakart ve 500W PSU +80

Dediklerimi yaptıktan sonra sorun devam ederse daha detaylı inceleriz.
Dediklerinizi aynen yaptım BIOS'u güncelledim, Nvidia nın bir önceki sürücüsünü yükledim fakat durum aynı, yine açıldıktan 5 dakika sonra klavye, mouse kitleniyor. Açılışta her şey normal gözüküyor, ekran kartının fanları çalışıyor, kısa devre yok görüntü, geliyor. PSU dan kaynaklanıyor olabilirmi sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…