GTX 1050 Ti sistem alınmalı mi?

Atilaydss

Hectopat
Merhaba, internette bir sistem buldum ve her şeyini kontrol ettirdim ve sağlam çıktı. Sizce almali miyim?

Ekran kartı: ASUS GTX 1050 Ti.

Fiyat: 4200 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı pahalı bence. Ben 1000 TL`ye i3-4170, R9 270 aynı güçte nerdeyse 1050 ile, ve H81M-S2PV anakart aldım. 3200 TL kalıyor geriye yine pahalı aşırı şekilde.

Tam İzoly satıcısı, kesinlikle alınmaz.

APU sistemlere bakın, en basitinden POLLUX 3APU sistemi güzel bir şekilde özelleştirirseniz, tadından yenmez.

Tamamdir

Önerdiğiniz varmidir
Parça parça arayın diyeceğim ama tehlikeli çünkü bir parça bozuk çıkabilir. Güzel bir güç kaynağı alın herkes tarafından önerilen çünkü en önemli şey güç kaynağı. Ama 2. el değil 0 alın bu arada. RAM`leri 2. el alabilirsiniz test yapıp bakarsınız. İşlemci ve anakartı da 2. el bulabilirseniz alın. SSD`de 0 olsun. Sistem önerisi yapamam çünkü çok bilgili değilim bu daha iyi falan diye anlarım ama araştırmak lazım fiyat değerlendirmesi yapmak için. Araştırın 0 sistemleri ya da konu açın 4200 TL`ye 0 sıfır sistem diye öneri isteyin milletin attıklarına göre karşılaştırıp alın. Tek başınıza almanızı önermem öneri almak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…