Daha önce dropsuz oynuyordum oyunu lakin akıcı değildi ufak bir overclock ile FPS arttırılır mı ve overclock ayarını nasıl yapabilirim GPU Tweak III ile.
2022 versiyonu RAM yanlış yazmışım 16 GB olacak ayrıca lagsız oynuyorum sıkıntı yok ama akıcı değil oyun overclock ile FPS artıracağım ancak overclock ayarlarını nasıl yapılır fikrim yok.
2022 versiyonu RAM yanlış yazmışım 16 GB olacak ayrıca lagsız oynuyorum sıkıntı yok ama akıcı değil oyun overclock ile FPS artıracağım ancak overclock ayarlarını nasıl yapılır fikrim yok.
Bence hiç overlock yapıp zorlama yine kaldırmaz. Benim 2060 sistem bile 50 FPS veriyordu sen düşün overclock yapıp hiç ekran kartının ömrünü düşürme, kaldırmaz zaten.
Bence hiç overlock yapıp zorlama yine kaldırmaz benim 2060 sistem bile 50 FPS veriyordu sen düşün overclock yapıp hiç ekran kartının ömrünü düşürme kaldırmaz zaten.
Bence hiç overlock yapıp zorlama yine kaldırmaz. Benim 2060 sistem bile 50 FPS veriyordu sen düşün overclock yapıp hiç ekran kartının ömrünü düşürme, kaldırmaz zaten.
Hem RTX 2060 ile 50 FPS aldığını yazmış hem de 1050 Ti performansını yorumlamış yazdığı GPU Ultra'da bile 100+ FPS veriyor eleman neyin kafasını yaşıyor anlamadım.