GTX 1050 Ti sistem eskisine göre çok sesli çalışıyor

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Ekran kartı
Gtx 1050 ti
Bilgisayarımı 5 ay önce 2. el olarak internet kafeden aldım. Ama özellikle yeni kasa istedim sağ olsun aldı kasa Gametech X-cooler neyse topladı kasayı. Gittim aldım mis gibi kasa üfleseniz daha fazla ses çıkar öyle çalışıyordu ama şimdi ilk aldığıma göre bayağı sesli çalışıyor. Bir ara RAM'den ekran gelmiyordu onunla biraz uğraşmıştım (RAM'leri deneme slot değiştirme vs.) O kadar başka bir şey yapmadım.
Bu tarz bir işlemci soğutucum var (yatay olarak demek istedim) diğerleri de kasada olanlar zaten.

Yerinde olsam bir temizlerdim tozdan oluşmuş olabilir kontrol ederdim tamirciye filan götürürdüm veya garantisi varsa ona götürürdüm. Aynı problemi arkadaşımda RX 590 da yaşamıştı ilk aldığında gıcır gıcır çalışıyordu daha sonra ise ekran kartının kronik bir hatası varmış sanırsam bir şeye sürtünüp ses çıkarmaya başlamış hatırladığım kadarıyla gereksiz ses kirliliği oluşmuş belki sende de ona benzer sorun vardır ayrıca bende GTX 1050 Ti kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…