GTX 1050 Ti sistem GTA 5 kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

UserHakan

Hectopat
Makaleler
12
Yer
Mars
Öncelikle merhabalar. Bir ara bilgisayarıma GTA 5 yüklemiştim ama hızlı falan giderken FPS kaybı yaşıyordum. Ama diğer ara sahnelerde falan sıkıntı yoktu. Sistemim şöyle;

GTX 1050 Ti ekran kartı.
i5 8. nesil işlemci.
8 GB RAM.
1TB HDD.

Sizce ayarların bazılarını düşüğe çeksem faydası olur mu? Kısaca şansımı tekrar denemek istiyorum...

@UserHakan Kaldırmaması için bir sebep yok, sistemin gayet yeterli. Hızlı giderken kasma sorunu ise tamamen HDD ile alakalı bir durum bence.

8 GB RAM sadece sıkıntı oluşturur yetersiz kalır bende neredeyse 2 katından fazla performans farkı olu 8 ile 16 GB RAM arasında.

Ya hocam bende öyle düşündüm ama yüklediğimde dediğim gibi FPS kayıpları yaşadım 8GB aslında yeterli olarak gözüküyor.

Ayarları düşürsem?
İşe yarayabiliyor ama geçici bir çözüm olarak düşünmelisiniz bence.

8gb dual channel yeterli olur. Tek kanal kullanıyorsanız yeterli gelmeyecektir. Yüksek ayarlarda 13gb ram kullanıyor çünkü. Ayarları kısın ya da ram takviyesi yapın.

Ayarları sizin için yeterli olan FPS değerine göre düşürün.

Yakın zamanda 16 GB RAM'e yükseltin. Ayrıca 240-480 GB SSD de sisteme ekleyin. Hatta bunları yaparsanız belki ayarları düşürmeye de gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…