Kadircelik Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 53 5 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. Laptop GTX 1050 Ti GTA 5 de 2357 MB ekran kartı kullanıyor Recep Baltaş'ın "GTX 1050 Ti GTA 5 performansı" videosunda 3451 MB ekran kartı kullanıyor benimkinde niye az. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 418,1 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar merhaba. Laptop GTX 1050 Ti GTA 5 de 2357 MB ekran kartı kullanıyor Recep Baltaş'ın "GTX 1050 Ti GTA 5 performansı" videosunda 3451 MB ekran kartı kullanıyor benimkinde niye az. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 244 5 Aralık 2022 #2 Kadircelik dedi: Arkadaşlar merhaba. Laptop GTX 1050 Ti GTA 5 de 2357 MB ekran kartı kullanıyor Recep Baltaş'ın "GTX 1050 Ti GTA 5 performansı" videosunda 3451 MB ekran kartı kullanıyor benimkinde niye az. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik ayarların düşüktür.
Kadircelik dedi: Arkadaşlar merhaba. Laptop GTX 1050 Ti GTA 5 de 2357 MB ekran kartı kullanıyor Recep Baltaş'ın "GTX 1050 Ti GTA 5 performansı" videosunda 3451 MB ekran kartı kullanıyor benimkinde niye az. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Grafik ayarların düşüktür.
Kadircelik Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 53 5 Aralık 2022 #3 ReloadingData dedi: Grafik ayarların düşüktür. Genişletmek için tıkla... bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-12-05 154838.png 1,1 MB · Görüntüleme: 29
ReloadingData dedi: Grafik ayarların düşüktür. Genişletmek için tıkla... bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba
Z ZaferNyX Hectopat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 336 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #4 Kadircelik dedi: bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Advanced Graphcis ayarlarınıda yükseltmeyi denedin mi?
Kadircelik dedi: bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Advanced Graphcis ayarlarınıda yükseltmeyi denedin mi?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.891 Çözümler 244 5 Aralık 2022 #5 Kadircelik dedi: Bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Aşağı doğru indiniz mi hocam o sayfada aşağıya doğru iniliyor daha.
Kadircelik dedi: Bu da benim daha fazla arttıramıyorum galiba Genişletmek için tıkla... Aşağı doğru indiniz mi hocam o sayfada aşağıya doğru iniliyor daha.