İslemci i3 7100
Ekran karti GTX 1050 Ti
Anakart ASUS H110M K
Su anda kullanmakta oldugum PSU'nun fani sikintili oldugu için yenisini almak istiyorum. Beni uzun sure goturcek (Yakin zamanda islemci ve anakart upgradelemeyi dusunuyorum.) F/P urunu ama kaliteden de cok odun vermeyecek bir PSU onerebilir misiniz?
Fiyat 500-600 bandı, az çok oynama olabilir.
700-800 civarinda sogutmasi iyi olan kasa + PSU da onerebilirsininiz.
İslemci i3 7100.
Ekran karti GTX 1050 Ti.
Anakart ASUS H110M k.
Su anda kullanmakta oldugum PSU'nun fani sikintili oldugu için yenisini almak istiyorum. Beni uzun sure goturcek (yakin zamanda islemci ve anakart upgradelemeyi dusunuyorum.) F/P urunu ama kaliteden de cok odun vermeyecek bir PSU onerebilir misiniz?
Fiyat 500-600 bandı, az çok oynama olabilir.
700-800 civarinda sogutmasi iyi olan kasa + PSU'da onerebilirsininiz.
Corsair CC-9011151-EU SPEC-05 MidTower Oyuncu Kasa + VS550 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair Spec Delta Rgb 550w Güç Kaynağı Temperli Cam Mid Tower Atx Bilgisayar Kasası Vs550 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Corsair CC-9011151-EU SPEC-05 MidTower Oyuncu Kasa + VS550 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En ucuz Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool Ore Saturn AE-ORS RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.239,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!