GTX 1050 Ti sistem için PSU önerisi

Ömer Yelken

Femtopat
İslemci i3 7100
Ekran karti GTX 1050 Ti
Anakart ASUS H110M K

Su anda kullanmakta oldugum PSU'nun fani sikintili oldugu için yenisini almak istiyorum. Beni uzun sure goturcek (Yakin zamanda islemci ve anakart upgradelemeyi dusunuyorum.) F/P urunu ama kaliteden de cok odun vermeyecek bir PSU onerebilir misiniz?
Fiyat 500-600 bandı, az çok oynama olabilir.

700-800 civarinda sogutmasi iyi olan kasa + PSU da onerebilirsininiz.

İslemci i3 7100.
Ekran karti GTX 1050 Ti.
Anakart ASUS H110M k.

Su anda kullanmakta oldugum PSU'nun fani sikintili oldugu için yenisini almak istiyorum. Beni uzun sure goturcek (yakin zamanda islemci ve anakart upgradelemeyi dusunuyorum.) F/P urunu ama kaliteden de cok odun vermeyecek bir PSU onerebilir misiniz?
Fiyat 500-600 bandı, az çok oynama olabilir.

700-800 civarinda sogutmasi iyi olan kasa + PSU'da onerebilirsininiz.

Bütçe az daha artarsa bu da düşünülebilir:

bu postu acmadan once biraz arastirmistim da genellikle bu oneriliyordu High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik senin attigin daha uygun fiyatli, bununla arasında cok fark olur mu ? sessiz calismasi benim icin cok onemli
Bütçe az daha artarsa bu da düşünülebilir:
en son attığınız corsair spec delta rgb kasayı almaya karar verdim. 550w psu r5 3600 rtx2060lı sistemde sıkıntı yasatır mı, yoksa yeterli olur mu ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı