GTA V'e mod olarak eklenmiş FSR'ın GTX 1050 Ti ve 10100F kullanılan sistemde yapılmış testini paylaşmak istedim. Testin açıklayıcı olması ve ülkemizde 1050 Ti'ın sık kullanılması bu oyunu oynayanlara yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Bu iş güzel bir kapı aralayacak gibi. Normalde Rockstar, bu teknolojiye kısa-uzun vadede destek vermeyecek ancak mod yapımcıları ile destek alınmış oluyor. Fazlasıyla hoş bir durum.
AMD FidelityFX Super Resolution destekli ilk oyunlar bugün çıkıyor. Videomuzda AMD FSR nedir, nasıl çalışır ve hangi ekran kartlarında deneyebilirsiniz
AMD FidelityFX Super Resolution destekli ilk oyunlar bugün çıkıyor. Videomuzda AMD FSR nedir, nasıl çalışır ve hangi ekran kartlarında deneyebilirsiniz
Valorant'a mod olarak eklenebileceğini sanmıyorum, Vanguard gibi bir koruma sistemi varken. AMD ve Riot tarafından bakarsak bu oyunda ekran kartından dolayı düşük FPS alan kullanıcı sayısı bayağı azdır (malum 1050 Ti bile 5600X takılınca 350 FPS'i aşıyor). Bu yüzden düşük bir ihtimal gibi geliyor.