E Enesbyk Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı ASUS GTX 1050 Ti Anakart ASUS BDM 450MK II İşlemci Ryzen 5 3600 Arkadaşlar merhaba, Mafia Definitive Edition'a trainer modu yaptım ama oyuna girince aşırı derecede kasma oluyor, normal oynarken herhangi bir problem yok sebebi ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Arkadaşlar merhaba, Mafia Definitive Edition'a trainer modu yaptım ama oyuna girince aşırı derecede kasma oluyor, normal oynarken herhangi bir problem yok sebebi ne olabilir?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Ağustos 2023 #2 Hatalı kurulum yapmış vb olabilirsiniz, ya da sürüm uymuyordur veya farklı bir trainer mod ile deneyin. Artı 0 Eksi
Hatalı kurulum yapmış vb olabilirsiniz, ya da sürüm uymuyordur veya farklı bir trainer mod ile deneyin.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.897 Makaleler 26 Çözümler 517 10 Ağustos 2023 #3 Mod ekstradan yük bindirdigi için oluyordur. MSI Afterburner'dan kullanım değerlerine bakın. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Ağustos 2023 #4 Emir M. dedi: Mod ekstradan yük bindirdigi için oluyordur. MSI Afterburner'dan kullanım değerlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Trainer kastıracak kadar yük bindiriyor mudur? O kadar fazla zorlamaz normalde. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Mod ekstradan yük bindirdigi için oluyordur. MSI Afterburner'dan kullanım değerlerine bakın. Genişletmek için tıkla... Trainer kastıracak kadar yük bindiriyor mudur? O kadar fazla zorlamaz normalde.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.897 Makaleler 26 Çözümler 517 10 Ağustos 2023 #5 Şebnem Ferah dedi: Trainer kastıracak kadar yük bindiriyor mudur? O kadar fazla zorlamaz normalde. Genişletmek için tıkla... Takılmalar başladıysa belki de öyledir. Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Trainer kastıracak kadar yük bindiriyor mudur? O kadar fazla zorlamaz normalde. Genişletmek için tıkla... Takılmalar başladıysa belki de öyledir.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 10 Ağustos 2023 #6 Emir M. dedi: Takılmalar başladıysa belki de öyledir. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma sürümle uyumsuz trainer yada bozuk trainer geldi, başka bir trainer kurarak denesin bakalım sonuç ne olacak. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Takılmalar başladıysa belki de öyledir. Genişletmek için tıkla... Benim aklıma sürümle uyumsuz trainer yada bozuk trainer geldi, başka bir trainer kurarak denesin bakalım sonuç ne olacak.