GTX 1050 Ti sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Shelwy

Centipat
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
Klasik HDD
Ekran kartı
1050ti
Anakart
gigabyte h55-ud3h
İşlemci
Intel Xeon x3440
Bilgisayarımın güç kaynağı bozulduğu için değiştirdim ve taktığımda mavi ekran hatası almaya başladım. YouTube'dan videolarını izliyorum her yolu denedim sistem geri yükleme vb onarıyor menüsünden format atmayı denedim hata verdi. Güvenli modda çalıştırmayı deniyorum yine mavi ekran veriyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Sorun ne çözemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, Windows kurulum USB'si ile otomatik onarım yapmayı denediniz mi? Denemediyseniz lütfen deneyip sonuçları bizimle paylaşınız.

Aşağıdaki rehberde yer aldığı gibi olacak ama USB'den yapılacak. Sol alttaki onarım kısmından da onarımı yapacaksınız.

Flash belleğe formatı yükledim ama tekrar başlattığımda görmüyor BIOS'tan da yapmaya çalıştım ama olmuyor halen mavi ekran veriyor.

BIOS ayarlarınızı varsayılana çevirebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

BIOS ayarlarınızı varsayılana çevirebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

Formatı bir şey şekilde hallettim format ekranında bilgisayarı onarın tuşuna basınca sistem geri yükleme vb şeyler çıkıyor ben bunların hepsini denedim ama düzelme olmadı.
Formatı bir şey şekilde hallettim format ekranında bilgisayarı onarın tuşuna basınca sistem geri yükleme vb şeyler çıkıyor ben bunların hepsini denedim ama düzelme olmadı.

Bunlar geliyor ve önceden denedim düzelme olmadi.

Dosya Ekleri

• 16447781386851792269060395070111.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 16447781481038592919985939962847.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 32
Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönmeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa temiz kurulum yapmayı denersiniz. Ek olarak BIOS ayarlarınızı varsayılana döndürmeyi de deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…