Bilgisayarımın güç kaynağı bozulduğu için değiştirdim ve taktığımda mavi ekran hatası almaya başladım. YouTube'dan videolarını izliyorum her yolu denedim sistem geri yükleme vb onarıyor menüsünden format atmayı denedim hata verdi. Güvenli modda çalıştırmayı deniyorum yine mavi ekran veriyor. Yardımcı olabilecek var mı acaba? Sorun ne çözemedim.
Sistem geri yükleme noktası varsa ona dönmeyi deneyebilirsiniz. Olmazsa temiz kurulum yapmayı denersiniz. Ek olarak BIOS ayarlarınızı varsayılana döndürmeyi de deneyebilirsiniz.
Tamamdır hallettim Windows 10 Pro da hata vardı sanırım Windows 10 Home attım oldu teşekkürler.
Tamamdır formatı bir şekilde hallettim kendi bilgisayarımı düzelttim ama abimin bilgisayarında halen aynı sorun var format attığım halde mavi ekran veriyor ve anakartin sol altında böyle bir ışık yanıyor donanımsal bir sorun mu var acaba.
Tamamdır formatı bir şekilde hallettim kendi bilgisayarımı düzelttim ama abimin bilgisayarında halen aynı sorun var format attığım halde mavi ekran veriyor ve anakartin sol altında böyle bir ışık yanıyor donanımsal bir sorun mu var acaba. Anakart: Asus p5kpl-amse