Natsucchi
Decapat
Daha fazla
2. görselde o ekran var hocam, gözükmeyen tek şey 16 gb ram olduğu oradanWindows r yapıp oraya msinfo32 yazıp öyle atar mısınız?
4-5k öldürmek olmuyor mu biraz ya? Emin misiniz hocam ortalama 10k vardır diye düşünüyordum4-5k eder.
2. görselde o ekran var hocam, gözükmeyen tek şey 16 GB RAM olduğu oradan
4-5k öldürmek olmuyor mu biraz ya? Emin misiniz hocam ortalama 10k vardır diye düşünüyordum
2. görselde o ekran var hocam, gözükmeyen tek şey 16 GB RAM olduğu oradan.
4-5k öldürmek olmuyor mu biraz ya? Emin misiniz hocam ortalama 10k vardır diye düşünüyordum.
Anladım hocam, sadece ortalama o tür bir şey tahmin ediyordum. Sağolun1050 Ti sistemin neresini 10K'ya satacaksınız?
2060 sistem var o fiyata.
Anladım hocam, sadece ortalama o tür bir şey tahmin ediyordum. Sağ olun
Kasanı en fazla 6-8 arasında satarsın.2. görselde o ekran var hocam, gözükmeyen tek şey 16 gb ram olduğu oradan
4-5k öldürmek olmuyor mu biraz ya? Emin misiniz hocam ortalama 10k vardır diye düşünüyordum
Aga sen o fiyata anca gt730 veya rx 550 sistem bulursun ki çoğu o fiyata, ama yalan yok 4500TL'ye 1650'li buldum ama o da DDR3 sistem.4-5k eder.
Kasanı en fazla 6-8 arasında satarsın.
Aga sen o fiyata anca GT730 veya RX 550 sistem bulursun ki çoğu o fiyata, ama yalan yok 4500TL'ye 1650'li buldum ama o da DDR3 sistem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.