Bütçem monitör dahil 3500 TL. Linkini attığım sistem 3200 üstüne SSD alabilirim tabi sistem size göre de iyiyse ilerleyen zamanlarda RAM'i 8 daha koysam sistem beni uzun zaman götürür mü? PUBG, GTA, CS gibi oyunları ultra ayarlarda oynamak için?
Güç kaynağı:TX PowerMAX 400W 3xSATA, 2xIDE, 8pin CPU, 6Pin PCI-E Güç Kaynağı (TXPSU400C1)
Arkadaşlar almak istediğim parçalar bunlar önerilerinizi bekliyorum. Not olarak topladığım sistemdeki linkteki RAM 8 GB ama ben bu RAM'lerden 2 tane alıp 16 GB yaptım onu unutmayalım gerisini size bırakıyorum ve bütçem 3500 TL'dir daha yukarı asla çıkamam, aşağıya bu sistemin toplam fiyatını SS olarak attım. Şimdiden teşekkürler.
Fiyat o zaman 3500 TL'yi geçiyor. 400W yeterli olmaz mı ya da 400 80+ alsam da iş görür mü? Sizin demek istediğiniz o marka güvenilir değil demek mi pek anlamadım.
Sistem yaklaşık "tam yükte" 265 watt kullanır. Gayet güzelce kaldırır bunlar.
Güvenemedim dedim, çünkü marka hakkında hiç bilgim yok. Ama Hepsiburada'daki yorumları okudum 1050 kullanıp memnun kalanlar olmuş.
Benim kuracağım sistemde 8 GB RAM eksik olacak. Şimdilik sadece 1 adet 8 GB RAM olacak ve işlemcide Ryzen 3 1200 olacak. Ama ileriye dönük düşündüğüm için ilk baştaki 500W olan güç kaynağı'nı alacağım o yüzden önerdim.
Sistem yaklaşık "tam yükte" 265 watt kullanır. Gayet güzelce kaldırır bunlar.
Güvenemedim dedim, çünkü marka hakkında hiç bilgim yok. Ama Hepsiburada'daki yorumları okudum 1050 kullanıp memnun kalanlar olmuş.
Benim kuracağım sistemde 8 GB RAM eksik olacak. Şimdilik sadece 1 adet 8 GB RAM olacak ve işlemcide Ryzen 3 1200 olacak. Ama ileriye dönük düşündüğüm için ilk baştaki 500W olan güç kaynağı'nı alacağım o yüzden önerdim.