GTX 1050 Ti Sistem Önerisi

Darboğaz gibi bir durum olmaz ama dedikleri gibi RAM 8GB kalsın ama ileride yükseltmen gerekiyor. 16 Yapamasan bile 12 yapman bile senin yararına olur.

Hocam eline emeğine sağlık. Bilgili bir üstata benziyorsunuz. Bir de benim konuma yardımcı olabilir misiniz Link

Evet montaj yapabilirim. Önerinizi beklerim.
1060'ın 3 GB VRAM yetmeyeceği için 6 GB olanı seçtim sizce neler yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet montaj yapabilirim. Önerinizi beklerim.
1060'ın 3 GB VRAM yetmeyeceği için 6 GB olanı seçtim sizce neler yapmalıyım?
Her şey VRAM değildir. Örnek olarak 1050Ti ile 1060 3GB modeli arasında fark var 1060 3GB 1050Ti'dan daha iyi ama bak 1050Ti 4GB VRAM var.

Her şey VRAM değildir. Örnek olarak 1050Ti ile 1060 3GB modeli arasında fark var 1060 3GB 1050Ti'dan daha iyi ama bak 1050Ti 4GB VRAM var.
Aradaki fiyat farkı da az değil açıkçası 500 TL gibi bir fark var. GTX1060 tamam güçlü Ti'dan daha güçlü bir ekran kartı ama bütçemiz kısıtlı 1060 alana kadar 1050Ti'ın en sağlamını seçme yoluna gitsek geriye kalan o 400-500 TL'lik fiyat farkıyla da İşlemcimize RAM'imize yatırım yapsak bana göre daha mantıklı.

Benim demek istediğim 1060 6GB modelini almaya çalışmak yerine 1050 ti veya 1060 3GB modelini alsın İşlemci RAM daha iyi alsın.

Herşey VRAM değildir Örnek Olarak 1050Ti ile 1060 3GB modeli arasında fark var 1060 3GB 1050Ti'dan daha iyi ama bak 1050Ti 4GB VRAM var
Yani 3 GB orada ileriki oyunlar için sıkıntı çıkarması açısından dedim. Çıkarır mı çünkü ben bu sistemi alırsam bir daha uzun süre sonra alamayacağım için diyorum şimdiden bu fiyata sağlam bir sistem toplayayım ki beni baya bir süre idare etsin.

Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunlarda tek ekran kartı önemli değildir. İşlemci ve RAM de önemlidir, 1080Ti alsan yanında 8GB RAM taksan tam performans alamazsın.

Benim düşüncem de @Unturned ile aynı söylemeye çalıştığım. İşlemcini yüksek tutmanı önerme sebebim bence gün geçtikçe oyunlar daha fazla işlemci istiyor. Yarın öbür gün işlemciden de sıkıntı yaşaman kötü olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…