GTX 1050 Ti Sistem Payday 2 Tepki Vermiyor

İşletim sistemi
Windows 10

nathrakh

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarı 3 gün önce satın aldım. Windows 10 yapıp tüm güncelleştirmelerini aldım. Steam'den Payday 2'yi yükledim. Yükledikten sonra oyna tuşun basıyorum açılıyormuş gibi yapıyor ama sonra tekrar oyna yazıyor ve oyunu açmıyor. Ne yol varsa denemeye çalıştım internetten fakat olmadı YouTube'da d3d9.dll indirdim attım olmadı DirectX 12'yi güncelledim ekran kartı güncelledim fakat hiçbir şekilde bu oyun açılmıyor. Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim gerekirse Teamwiever vereyim bilen bir arkadaş varsa girip baksın.

PC: Acer Nitro 5 AN515-54.
i5 Intel işlemci 2.40 HZ Turbo Boost 4.0
1TB harddisk
128 SSD.
Ekran kartı GTX GeForce 1050 Ti

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Selam. Oyunun dosyalarına gidip payday2_win32_release.exe'yi yönetici olarak çalıştırır mısın? Büyük ihtimalle bir hata verecek. O hatanın ne olduğunu buraya yazarsın yardımcı olabiliriz.

Selam. Oyunun dosyalarına gidip payday2_win32_release.exe'yi yönetici olarak çalıştırır mısın? Büyük ihtimalle bir hata verecek. O hatanın ne olduğunu buraya yazarsın yardımcı olabiliriz.

Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü binkw32.dll bulunamadı.
DINPUT8.DLL bulunamadı
MSVCR120.DLL bulunamadı

Bu 3 hatayı birden alıyorum. Az önce başka bir açılan başlıkta bir şeyleri yapmaya çalışırken daha da kötü yaptım sanırım. İlk başta 007b hatası alıyordum şimdi bu 3ünü alıyorum.

Aşağıdaki konudaki adımları takip ederek çözebilirsin. Payday 2'yi ilk yüklediğimde ben de aynı sorunla karşılaşmıştım.

DINPUT8.DLL bulunamadı
MSVCR120.DLL bulunamadı

Hala bu iki hatayı alıyorum

DINPUT8.DLL bulunamadı
MSVCR120.DLL bulunamadı

Hala bu iki hatayı alıyorum

Gerekli .dll dosyalarını indirmen gerekiyor. Aşağıdaki linkte bulabilirsin. MSVCR120.DLL hatası yukardaki linkteki çözüm sayesinde geçiyor. Yine olmazsa bi dosya doğrulaması yap bakalım.

Gerekli .dll dosyalarını indirmen gerekiyor. Aşağıdaki linkte bulabilirsin. MSVCR120.DLL hatası yukardaki linkteki çözüm sayesinde geçiyor. Yine olmazsa bi dosya doğrulaması yap bakalım.

Dediklerinizi yaptım. Şuan da ise binkw32.dll hatası alıyorum. Nereden indirip nereye atacağım

Dostum binkw32.dll yi yükledim oyun klasörüne şimdi de skidrow.dll bulunamadı diyor.
Dediklerinizi yaptım. Şuan da ise binkw32.dll hatası alıyorum. Nereden indirip nereye atacağım

Dostum binkw32.dll yi yükledim oyun klasörüne şimdi de skidrow.dll bulunamadı diyor.

skidrow'u da yükledim şuan tekrardan 007b hatası alıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı