GTX 1050 Ti sistem RX 580 ile değiştirilmesine rağmen oyunlarda aynı FPS'i veriyor

BenAkiff

Hectopat
Daha fazla  
-Aslında parça değişimini yapalı 10 ayı çok rahat geçti ama şu sıralar çok sıkıntı yaratmaya başladı-

Ben belli bir süre önce GTX 1050 Ti 4 GB, i7-4790, Turbox'un dindirik bir anakartı, 16 GB RAM ve bir SSD bir HDD'ye sahip bilgisayarda takılıyordum. Bizim bir arkadaş yeni PC almış bende eski parçalarından aldım bir iki adet kendi bilgisayarıma ekledim.

Ekran kartını RX 580 8 GB Armor ile değiştirdim, anakartı Gigabyte G1 Sniper Z97 ile değiştim, RAM uzun hikaye ama 16'dan 14'e düşürmek zorunda kaldım (böyle giderse RAM satın alacağım) ve fazladan bir SSD daha ekledim bilgisayara ama FPS oyunlarında eski halinden hiç farkı yok hatta drop bile giriyor.

2 hafta önce PC'yi sıfırladım UEFI Windows 10 Home attım icine, diskleri de biçimlendirdim, ayrılmış bölümleri birleştirdim tertemizler. PC cillop gibi olması lazım yani ama tık yok.

Herhangi yardımcı olabileceğiniz bir yer var mı?

Hangi oyunlar bunlar? RAM sıkıntılı duruyor, muhtemelen tek kanal çalışıyor ve performans ciddi anlamda düşüyor. Drop problemi de bundan olabilir. İşlemci zaten artık güncel oyunlarda yetmiyor. Isınma problemi de olabilir. Şu an kesin yorum yapmak için elimizde çok az veri var.

Valorant , LoL , Cs1.6 , Forza Horizon 4 dışı oynamıyorum şu anda PC'de de bir tek bu oyunlar var şu anda. Valoda 100-120 fps arası en iyi ihtimal , LoL desen 100 ü anca geçiyor, Cs 1.6 da bile 144 fps vermediği oluyor. Forzada pek sıkıntım yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…