GTX 1050 Ti sistem toplama

1080p de darboğaz olur demeniz bu kapıya çıkıyor.
Anlıyorum derdinizi sıkıntınızı. Ben olan gerçeği söylüyorum. Neyse, 3600 ile 3080'nin 1080p'de dengeli çalışacağını düşünmeye devam edin. Daha fazla tartışmaya devam etmeyeceğim yanınızda beni de götürmeyin .

Doğru bir bakış açısı, hocam bir de ana kart olarak B450M S2H uygun mudur ?
Anakart linki atabilirsen sevinirim hocam.

Hocam gerginliğe gerek yok, arkadaş haklı. 1080P'de darboğaz yapacaktır.

Evet tabiki uygundur. Milli anakartımız o artık bizim! Çoğu sistemde görebilirsiniz zaten.
Teyit etmek için link istedim sanırım bunlarında versionları var o yüzden hocam

Ayrıca burası bilgi paylaşım yeri. Yasaklı siteyi kullanarak yanlış bir bilgi paylaşımında bulunmanız beni gayet alakadar eder.

Hocam tek tek maddelerle yazayım de artık beni bir rahat bırakın.
1-sizin zaten baştan RTX 3080 demeniz yanlış arkadaş 1050 Ti ile kullanacağını kapı gibi yazmış başlığa.
2-tamam attığım site yanlış olabilir siz de %20 kaynağınızı gösterin lütfen.
3-RTX 3080 alan biri ne 3600 ile kullanır ne de 1080p monitör ile 2-4K oyun için tasarlanan bir grafik kartı zaten alırsa kendi hatası.
4-ban yersem sizi alakadar etmez konusunda haklısınız evet düşününce öyle oluyor.
5-1080p de dengeli olur dediğimi hatırlamıyorum hatalı kaynağı sildikten sonra.

Hocam tamam siz yanlış birşey atıp sildiniz, arkadaş yanlış birşey söylemiş o da halledildi. Daha fazla uzatmaya gerek yok bence, sakin olun.

Hocam tek tek maddelerle yazayım de artık beni bir rahat bırakın.
1-sizin zaten baştan RTX 3080 demeniz yanlış arkadaş 1050 Ti ile kullanacağını kapı gibi yazmış başlığa.
Ben genel olarak bahsediyorum. Konu sahibinden değil.
2-tamam attığım site yanlış olabilir siz de %20 kaynağınızı gösterin lütfen.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3-RTX 3080 alan biri ne 3600 ile kullanır ne de 1080p monitör ile 2-4K oyun için tasarlanan bir grafik kartı zaten alırsa kendi hatası.
O konu bu mesaj üzerine çıkmıştır. Durduk yere ortaya R5 3600 ve RTX 3080 ile bir fikir atmadım.
5-1080p de dengeli olur dediğimi hatırlamıyorum hatalı kaynağı sildikten sonra.
O kaynağı attığınıza göre verilen bilgilere güveniyorsunuz. Hatalı olduğunu öğrendikten sonra fikirleriniz değiştiyse başka.

Hocam tamam siz yanlış bir şey atıp sildiniz, arkadaş yanlış bir şey söylemiş o da halledildi. Daha fazla uzatmaya gerek yok bence, sakin olun.

Ben de anlaşmazlık olsun istemem ama konu uzayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…