GTX 1050 Ti sistem toplama

baba40

Hectopat
Daha fazla  
Ben böyle bir sistem topladım. Bir bakarsanız sevinirim.

1490708919235.jpg
1490708943930.jpg
1490708951170.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Frisby/Everest Kasa ve PSU önermiyoruz. Başka markalara yönelin.

Kasa olarak belki alınabilir ama bu markaların PSU'larını kesinlikle almayın.

Ne yalan söyleyeyim sistem iyi olmamış, eğer maksimum bütçenizi söylerseniz size ona göre bir öneride bulunabilirim.

Kasa ve klavye seçimi kötü olmuş.Onun dışında işlemciyi İ3 7100 yapıp ekran kartını rx 470 yapabilirsiniz.Kasa olarak şunu seçin:COOLER MASTER CMP351 500W USB 3.0 Siyah MidT KASA

Onun yerine Vatan Bilgisayar'dan almasa zaten artan parayla RX 470 alabilir.

Nanokatalog, İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, N11, Hepsiburada gibi mağazalardan almanızı öneririm.

Daha uzuca geleceği için artan parayla ekran kartını RX 470 yapmanız mümkün olacaktır.

Onun yerine Vatan Bilgisayar'dan almasa zaten artan parayla RX 470 alabilir.

Nanokatalog, İtopya, Sinerji, Teknobiyotik, N11, Hepsiburada gibi mağazalardan almanızı öneririm.

Daha uzuca geleceği için artan parayla ekran kartını RX 470 yapmanız mümkün olacaktır.
Evet,öylede yapabilir.Vatan biraz kazık satıyor maalesef.Ama kasayı değiştirmesini tavsiye ediyorum.Sisteminizi Everest,Frisby gibi markalara emanet etmemeye çalışın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı