Herkese merhaba, sistemimde GTX 1050 Ti, i3 9100F ve 16 GB RAM var. Bu üç bileşenin normalde 270 FPS'lere kadar çıkması lazım Valorant'ta ama maksimum 210 FPS, ortalama 150 FPS oynuyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yani oyuna sürekli güncelleme getirdikleri için zamanla FPS düşebiliyor. 1050 Ti da tahminimce NVIDIA'nın en çok satmış kartıdır ama artık baya eskidi be hocam.
Yani oyuna sürekli güncelleme getirdikleri için zamanla FPS düşebiliyor. 1050 Ti da tahminimce NVIDIA'nın en çok satmış kartıdır ama artık bayağı eskidi be hocam.
Dediğiniz videoya zaten bakmıştım. Sizin sisteminiz aynı bile değil en basitinden R5 3600 sizin işlemcinizden daha iyi gözüküyor. Ayrıca performansı etkileyen bir sürü faktör var grafik ayarları arka planda ne çalışıp çalışmadığı gibi.
Dediğiniz videoya zaten bakmıştım. Sizin sisteminiz aynı bile değil en basitinden R5 3600 sizin işlemcinizden daha iyi gözüküyor. Ayrıca performansı etkileyen bir sürü faktör var grafik ayarları arka planda ne çalışıp çalışmadığı gibi.