GTX 1050 Ti Sistem Windows 10'da "System Thread Exception Not-Handled" Mavi Ekran Hatası

game4lifebro

Decapat
Arkadaşlar merhaba. 4 gün önce GTX 1050 Ti ekran kartımı güncelledim.

O günden sonra Fortnite adlı oyuna girince ara sıra bu hatayı veriyor ve ekran böyle kalıyor, kasadan kapatıp açınca oyuna girebiliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartıyla alakalı bir sorun yok. Windows dosyalarını yedekle ve Win 10 sistem sıfırlama seçeneğini kullan sistemi kur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatanın farklı bi şeklini bende aldım. Sorunun kaynağı sizinkine göre farklı olabilir ama bendeki olay sistemdeki bi yazılımın başka bir Windows hizmetini engellemesiydi. Engellenen servisten durduruldu hatası alıyordum. O servisi görev yöneticisinden kapattıktan sonra da mavi ekrana düşüp bu hatayı alıyordum. Sıfırdan sistem kurulması ya da sıfırlama yapılması çözüm olabilir şuan. Ekran kartınla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum.

RS4 kullanmayın diyoruz kullanıyorsunuz. PUBG'de sorun var. BattlEye yazılımı da defender ve güvenlik duvarına güvenilir olarak kaydettirin.
Fortnite da birlikte çalıştırıyorsanız birini kapatın. Apple cihazınızı da çıkarın.
İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşıp beraberinde HDTUNE error scan ve healt sonuçlarını da paylaşın resim olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…