pchz.dnz Centipat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Bu nerede gözüküyor Daha fazla Meslek Bu nerede gözüküyor 4 Ekim 2020 #1 Among Us ekran ayarları 1920x1080'de ama ekran kalitesi kötü ve kasıyor. 16 GB RAM. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
Among Us ekran ayarları 1920x1080'de ama ekran kalitesi kötü ve kasıyor. 16 GB RAM. NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
Çözüm Eren AK 4 Ekim 2020 Oyunun korsan koruması Steam dışında oynayanların oyununu bir nebze dondurmaya yöneliktir, eğer oyunu Steam'den oynamıyorsanız o yüzden donuyordur. Steam'den oynuyorsanız V-Sync açın bir etkisi olacağına inanıyorum.
Oyunun korsan koruması Steam dışında oynayanların oyununu bir nebze dondurmaya yöneliktir, eğer oyunu Steam'den oynamıyorsanız o yüzden donuyordur. Steam'den oynuyorsanız V-Sync açın bir etkisi olacağına inanıyorum.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 4 Ekim 2020 #11 Arkadaşlar, lütfen Intel dahili grafik birimi diye yorum yapmayalım. Oyunu 10 yıllık laptopta oynadım, hiçbir kasma sorunu yok. SHER-LOCKED dedi: Sıcaklıklar ne durumda? DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oyun ekran kartına hiç yüklenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar, lütfen Intel dahili grafik birimi diye yorum yapmayalım. Oyunu 10 yıllık laptopta oynadım, hiçbir kasma sorunu yok. SHER-LOCKED dedi: Sıcaklıklar ne durumda? DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Oyun ekran kartına hiç yüklenmiyor.